Skip to main content

Reseller

Ons aanbod voor reseller hosting is speciaal ontworpen voor volume hosting afnemers, zoals agency’s, developers en ondernemers. We hebben alle tools die nodig zijn om websites naar een topniveau te brengen, inclusief tools voor grootschalig beheer. Met een resellerpakket van Proven Web Concepts heb je alles wat je nodig hebt om premium hosting in te zetten voor jouw klanten of projecten en jouw business naar een hoger niveau te tillen. Zowel op het gebied van techniek, operatie als sales.

Onze reselleroplossing biedt letterlijk alles wat je nodig hebt om de snelste websites te hosten onder je eigen merknaam! Het is altijd gebaseerd op de nieuwste hardware en volledig whitelabel. Wij regelen server-management en back-ups (meerdere per dag van alles) optimaal voor jou, zodat jij je alleen hoeft te focussen op waar jij goed in bent.

Je resellerpakket groeit op basis van je gebruik. Hiermee kom je in aanmerking voor hogere kortingen op je inkoop van hosting en extra producten die wij leveren.

Denk bijvoorbeeld aan:

 • Office 365
 • SSL-certificaten
 • Opslag in de Cloud
 • Snelheidsoptimalisatie

Wij hanteren geen limiet of fair use policy op de totale hoeveelheid opslag of bandbreedte die je gebruikt voor alle accounts in je resellerpakket. Je hoeft je dus nooit zorgen te maken over opslag en kunt zorgeloos doorgroeien.

Verschillende soorten (web)hosting

WordPress

Onze webhosting voor WordPress is al voor jou ingesteld voor de hoogste snelheid, veiligheid en vindbaarheid. En waar je hulp of advies nodig hebt met instellingen, aanpassingen of optimalisatie, daar helpen we je graag verder.

Lees verder

Woocommerce

Voor je WooCommerce webshop zijn snelheid en gebruikerservaring belangrijke pijlers. Wij helpen je met deze uitdagingen door snelle WooCommerce hosting te bieden. Deze pakketten zijn met name geschikt voor drukbezochte webshops en speciaal geoptimaliseerd voor WooCommerce.

Lees verder

Magento

Magento is een essentiële schakel voor het succes van je webshop in jouw e-commerce avontuur. Met onze ultrahoge prestaties in Magento hosting, zorg je niet alleen voor een maximale boost in je conversiepercentage, maar verbeter je ook je posities in Google zoekresultaten.

Lees verder

Joomla

Met onze Joomla webhosting heb jij dé meest ideale configuratie in jouw bezit en zorg je ervoor dat jouw websites op het allersnelste platform draaien, voorzien zijn van de hoogste beschikbaarheid en stabiliteit, en dat allemaal voor een mooie prijs.

Lees verder

Shopware

Wees verzekerd van maximale prestaties met ons hostingplatform dat specifiek geoptimaliseerd is voor Shopware webshops. Ben jij er klaar voor om jouw Shopware shop naar een hoger niveau te tillen?

Lees verder

Symfony

Onze preciale Symfony hosting geeft jouw Symfony website de boost die het verdient. Met meer dan genoeg kracht en 99,9% uptime garantie kun je eindeloos groeien, zonder je zorgen te maken over de snelheid en bereikbaarheid van je website.

Lees verder

Reseller

Zelf gewoon goede hostingdiensten verkopen aan jouw klanten, onder jouw eigen merknaam? Dan is onze whitelabel reseller hosting wat je nodig hebt.

Lees verder

VPS

Volledig gemanagede VPS-servers, geheel samengesteld naar eigen wens. Van kleine maatwerkapplicaties tot grote clusters, alles is mogelijk.

Lees verder

  Contact

  Je kunt 24/7 contact met ons opnemen via onze supportdesk.

  Tijdens kantooruren (maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur) zijn wij ook telefonisch bereikbaar via 085 130 2458.

  24/7 bereikbaar

  Afhankelijk van het gekozen #SLA zijn wij altijd telefonisch bereikbaar. 7 dagen per week staan we voor je klaar.

  Topkwaliteit

  Wij gebruiken alleen A-merken hardware en software. Wij maken het verschil met lage downtime en topprestaties.

  Veiligheid van data

  We beschermen je data niet alleen goed tegen externe invloeden, we maken ook dagelijkse back-ups van je website.

  Nederlandse servers

  Ons moderne serverpark bevindt zich in Nederland en voldoet volledig aan de strenge Nederlandse wetgeving.