Skip to main content

Microsoft Office 365

Makkelijk werken in de cloud

Met Microsoft 365 kun je overal werken: flexibel, veilig en zonder beperkingen. Dit innovatieve platform is gebaseerd op de cloud en biedt een volledig assortiment aan productiviteitstools. Van e-mail tot agenda, van documentatie tot samenwerkingstools; alles wat je nodig hebt, vind je hier. De cloud zorgt ervoor dat documenten, data en software altijd op een betrouwbare en veilige manier benaderbaar zijn. Zo kunnen medewerkers moeiteloos en zonder risico’s samenwerken, waar ze zich ook bevinden. Microsoft 365 gaat verder dan Office 365. Met dit pakket krijg je namelijk toegang tot geavanceerde software zoals Microsoft Teams, SharePoint, OneDrive, Excel, Word en nog veel meer. Laat je verrassen door de kracht van Microsoft 365!

Het huidige tijdperk draait volledig om flexibiliteit en veiligheid. Microsoft 365 biedt niet alleen een oplossing voor de efficiëntie op de werkplek, maar zorgt ook voor een geruststellende digitale omgeving. Door Microsoft 365 succesvol te implementeren, kun je de productiviteit van je team aanzienlijk verhogen en tegelijkertijd de beveiliging van gegevens waarborgen. Bij ons ben je aan het juiste adres voor gespecialiseerde kennis over Microsoft 365. Ontdek alle mogelijkheden en haal er het maximale uit! Wil je direct schakelen? Aarzel dan niet om vandaag nog een kennismakingsgesprek met ons aan te vragen en te profiteren van onze uitstekende services.

Overal toegang tot documenten en mail

Microsoft 365 biedt een breed scala aan functionaliteiten die het mogelijk maken om efficient te werken, waar je ook bent. Met Microsoft 365 heb je de mogelijkheid om eenvoudig toegang te krijgen tot bestanden, email en verschillende applicaties, waaronder de bekende Office 365 programma’s. Dit alles wordt veilig en betrouwbaar gehost in de cloud. Of je nu vanuit huis werkt, onderweg bent of op kantoor zit, met Microsoft 365 kun je moeiteloos verbinding maken en naadloos samenwerken. Het is het ultieme hulpmiddel dat zorgt voor maximale flexibiliteit en efficiëntie, waardoor jouw productiviteit aanzienlijk zal toenemen.

Automatisch uitrollen van werkplekken

Met Microsoft 365 kunnen we razendsnel nieuwe cloud werkplekken implementeren. Binnen een half uur heeft een pas aangenomen medewerker direct toegang tot een volledig geconfigureerde cloud werkplek. Automatisch worden allerlei zaken ingesteld, zoals het installeren van benodigde software, het toevoegen van instellingen en rechten op basis van de functie, en het beveiligen van de werkplek.

Slimmer werken

Microsoft 365 biedt een diversiteit aan applicaties, allemaal binnen handbereik in de cloud. Met applicaties zoals Word, Excel en PowerPoint kunnen medewerkers moeiteloos documenten creëren, bewerken en delen op een veilige manier. Daarnaast stelt Microsoft 365 ook praktische hulpmiddelen beschikbaar, zoals Planner, To Do en Forms. Deze tools bieden ondersteuning bij het organiseren van taken, het bijhouden van deadlines en het verzamelen van waardevolle feedback.

Microsoft 365 beveiliging

Microsoft 365 biedt een uitgebreid scala aan beveiligingsfuncties die bedrijven kunnen beschermen tegen diverse cyberbedreigingen en datalekken. Met geavanceerde bedreigingsbescherming, dataclassificatie en toegangscontrole wordt de integriteit van bedrijfsgegevens gewaarborgd. Deze uitgebreide beschermingsmaatregelen dragen bij aan het creëren van een veilige werkomgeving voor alle medewerkers, wat resulteert in gemoedsrust en vertrouwen. Door gebruik te maken van Microsoft 365 kunnen organisaties zich vol vertrouwen concentreren op hun kerntaken, terwijl ze profiteren van state-of-the-art beveiligingsoplossingen die voldoen aan de hoogste normen in deze steeds evoluerende digitale wereld.

Onze kracht is:

24/7 Bereikbaar

Afhankelijk van het gekozen #SLA altijd telefonisch bereikbaar 7 dagen per week staan we voor u klaar.

Top kwaliteit

Wij gebruiken alleen A-merken hardware en software te werken maken wij het verschil. Lage downtime en top prestaties.

Veiligheid van data

Naast dat we je data goed beschermen tegen externe invloeden maken we dagelijkse back-ups van je website.

Nederlandse servers

Ons server park bevind zich binnen Nederland en voldoet volledig aan de Nederlandse wetgeving.