Proven Web Concepts

Webdesign

Webdesign voor uw bedrijf

Uw identiteit online. De website is het online gezicht van uw merk en/of organisatie. De website is één van het meest belangrijkste communicatiemiddelen met uw doelgroep. Immers, uw (potentiële) klanten zoeken tegenwoordig heel veel online. Een aantrekkelijke en overzichtelijke website is dan ook onmisbaar. Het is jouw online etalage waar je jouw diensten of producten presenteert. Proven Web Concepts vertaalt identiteit en doelstellingen naar een krachtig en creatief webdesign.

Een website dient een goede mix te zijn van informatie en actie. Wij zetten onze kennis in om dit alles zo gebruiksvriendelijk samen te laten komen. Met een logische structuur en een aantrekkelijk design zorgen onze experts er bijvoorbeeld voor dat bezoekers bij de informatie komen waar zij naar op zoek zijn. En dat met een minimaal aantal clicks (muisklikken). Doelgericht, vindbaar, eenvoudig te beheren, gebruiksvriendelijk én responsive. Dat zijn de karaktereigenschappen van onze websites.

Vindbaar

Daarnaast moet de website van uw merk en/of bedrijf goed vindbaar zijn in de zoekmachines, zoals Google. Uiteraard houden wij hier ook rekening mee. Onze techneuten weten precies hoe zij de website technisch optimaal moeten inrichten. Hierbij houden zij ook rekening met de vindbaarheid van afbeeldingen en video’s. Daarnaast is de tekst uiteraard ook van groot belang.

I can only please one person per day. Today is not your day and tomorrow doesn’t look good either

Philip Gulley