Proven Web Concepts

Waar sta ik online?

Voor veel ondernemers willen graag weten hoe hun organisatie er online voor staat. Een vraag die vaak nog meer vragen oproept. ‘Wie ben ik online, hoe profileer ik me online, hoe staan mijn concurrenten er online voor, hoe meet ik het online effect en de impact van mijn bedrijf?’

Allemaal vragen die van wezenlijk belang zijn om een goede keuze te kunnen maken om de volgende stap online goed te kunnen zetten.

Met deze vraagstukken helpt Proven Web Concepts u graag. Onze experts gaan graag hierover het gesprek met u aan. De afgelopen jaren hebben wij op dit gebied veel ervaring opgedaan. Vanuit deze ervaring hebben wij een stappenplan ontwikkeld, die wij nu succesvol implementeren bij verschillende organisaties. Daarbij werken wij graag samen met u en houden wij het juiste doel voor ogen.

Onze stappen op dit gebied zijn:

• Stap 1  Invullen communicatie canvas
• Stap 2  Definiëren van propositie
• Stap 3  Keuze maken van de middelen die ingezet gaan worden
• Stap 4  Invullen activatie kalender

Be so good they can’t ignore you

Steve Martin