Proven Web Concepts

Portals

Procesoptimalisatie met een eigen portal

Een persoonlijke web omgeving om de processen tussen u en uw klanten, leveranciers of medewerkers te kunnen optimaliseren? Dat is mogelijk met een eigen portal, ontwikkeld door Proven Web Concepts.

Een portal is een op web gebaseerde toegangspoort naar afgeschermde informatie die op geïntegreerde en gepersonaliseerde wijze wordt aangeboden. Er zijn allerlei soorten portals waarmee u binnen uw organisatie informatie kunt centraliseren en delen, processen kunt monitoren en verbeteren. Voorbeelden van portalen zijn een intranet, extranet of klantenportal

Voordelen

Er zijn diverse redenen waarom u voor een portal kan kiezen. Dankzij de verschillende soorten portals kunt u uw klanten, leveranciers en/of medewerkers van informatie voorzien. Zij kunnen vervolgens weer bijdragen aan uw bedrijfsdoelstellingen, zoals effectiever en efficiënter werken, het optimaliseren van online samenwerking en hogere klantloyaliteit.

 

Maatwerk

In de afgelopen jaren hebben wij voor verschillende klanten maatwerk portals gebouwd. Deze zijn vaak gebaseerd op eerder door ons gebouwde systemen, maar dan met maatwerk functionaliteiten. Laat uw eigen portal ontwikkelen. Onze experts geven u maatwerkadvies over de wijze waarop een portal bijdraagt aan uw bedrijfsdoelen en verzorgen de projectbegeleiding en technische inrichting ervan. 

Heeft u ook behoefte aan een maatwerk portal waarop verschillende afdelingen in kunnen loggen en/of u uw processen kunt beheren? We laten u graag een aantal voorbeelden zien!

Only dead fish go with the flow

Andy Hunt