Proven Web Concepts

Intranet

Veilig communiceren binnen uw organisatie

Efficiënter werken, communicatie verbeteren, eenvoudig kennisdelen, betrokkenheid vergroten zijn een aantal voordelen van het werken met een intranet. Ook hebben uw medewerkers altijd en overal toegang tot beschikbare applicaties, documenten, databases en informatie. Ook voor uw organisatie kan dit voordelen bieden. Het is een uitdaging om de werkprocessen te analyseren en daar waar mogelijk te automatiseren. Samen met u gaan wij graag de uitdaging aan!

Intranet

Intranet is een beveiligde en afgeschermde online omgeving waar informatie gedeeld wordt met medewerkers binnen de organisatie. U kunt bijvoorbeeld denken aan personeelsmededelingen, intern nieuws, bepaalde documenten, kennis, werkprocessen, maar ook een smoelenboek, prikbord en verjaardagskalender zijn vaak onderdeel van een intranet. Een intranet combineert het nuttige met het aangename.

Bij het ontwerp en de ontwikkeling van een intranet is functionaliteit belangrijker dan design. Het moet vooral goed en logisch werken en gebruiksvriendelijk zijn. Voor bepaalde gegevens is het van belang dat uw medewerkers dit niet alleen kunnen inzien, maar ook kunnen aanpassen. Wilt u de omgeving, of een deel ervan, ook toegankelijk maken voor derden buiten uw eigen organisatie? Dat kan. Alleen noemen we het dan een extranet. Ook daar helpen we u graag bij!

Proven Concepts

Geen intranet is hetzelfde. Iedere bedrijfssituatie vraagt om een andere oplossing. In de afgelopen jaren hebben wij verschillende intranetoplossingen ontwikkeld voor onze opdrachtgevers. De gebruikersvriendelijkheid van deze platforms heeft zich inmiddels al bewezen. Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden voor uw organisatie zijn.

Be so good they can’t ignore you

Steve Martin