Proven Web Concepts

Handige Helden

Het doel van Handige Helden is om mensen te verbinden. Mensen die hulp zoeken worden gekoppeld aan mensen die graag iets willen betekenen voor een ander. Hulpbehoevenden kunnen kosteloos een oproep plaatsen op dit platform en “de helper” kunnen hierop reageren. Wij kregen van Handige Helden de opdracht om dit platform te ontwikkelen. Onze rol in dit project was adviseren, ontwikkelen en het opzetten van de marketing van Handige Helden.

We hebben gekozen om het platform in te richten voor twee doelgroepen. De eerste doelgroep zijn de hulpbehoevenden en de andere doelgroep zijn de helpers. De hulpbehoevenden plaatsen een aanvraag op de website, de helpers hun profiel. Deze beide doelgroepen kunnen in de andere groep zoeken naar de taak of de persoon die het best bij hen past. Het platform zorgt ervoor dat deze twee doelgroepen elkaar vinden. Kijk op www.handigehelden.nl om het eindresultaat te bekijken.

Naast de website hebben we ook verschillende communicatiemiddelen ontwikkeld voor Handige Helden. We hebben verschillende poster en leaflets ontworpen om het platform van Handige Helden te promoten en gebruikers te benaderen.

Webdesign
Webdevelopment
Marketing

If plan A fails, remember that you have 25 letters left

Chris Guillebeau