Proven Web Concepts

Frontlijn Coaching & Advies

Dit zegt Heidi Nagelhout (eigenaar van Frontlijn Coaching & Advies):

Het is mijn persoonlijke missie om teams en individuen op een praktische en concrete manier te inspireren, coachen en versterken om zelf verantwoordelijkheid te nemen om vitaal en gelukkig te leven en te werken.

Het is mijn missie om teams en individuen te leren om zelfstandig disbalans te herkennen en daar acties op te ondernemen, waardoor zij vroegtijdig kunnen bijsturen en daarmee preventief werken aan geluk en gezondheid.

Ik doe dit door individuen, teams en leiders inzicht te bieden in hun huidige vitaliteit, pro-activiteit en balans. Ik creƫer bewustwording, deel mijn kennis, bied praktische ondersteuning en zet de eigen motor aan bij zowel teams als individuen, zodat zij tijdens en na mijn interventies vanuit eigen regie (verder) kunnen bouwen aan optimale vitaliteit.

Voor Frontlijn Coaching & Advies hebben wij een eigentijds en persoonlijke website gemaakt. Zie: Frontlijn Coaching & Advies

If I wanted to kill myself I would climb your ego and jump to your IQ

Jane Doe