Proven Web Concepts

E-commerce

Laat uw omzet groeien en bespaar kosten

E-commerce levert u veel voordelen op. U laat niet alleen uw omzet hiermee groeien, maar u kunt ook kosten besparen. U kunt e-commerce inzetten als extra verkoopkanaal of juist als inkoopkanaal om een goede service te leveren aan bestaande en potentiële klanten. Uiteindelijk draait het om het effect wat u wilt behalen. Proven Web Concepts denkt met u mee en is uw partner bij het behalen van online resultaat.

Onlinestrategie is bij ons altijd de basis in een e-commerce traject, want zonder een goed plan heeft een investering geen nut. Wat wilt u bereiken en hoe gaat u dit realiseren? Samen onderzoeken we de mogelijkheden binnen uw markt en kijken we naar een geschikte aanpak. Daarmee zorgen we voor een match tussen uw webshop en uw doelgroep om zo maximaal resultaat te behalen.

Optimale winkelervaring

Ons doel is om een voortreffelijke shop te maken voor uw bezoekers. Hoe beter hun ervaring in uw webshop, hoe groter de kans dat ze direct en in de toekomst producten bij u kopen.

Ook kunnen wij uw shop optimaliseren voor de zoekmachines. Met SEO en AdWords verhogen we bijvoorbeeld de vindbaarheid en met e-mailmarketing en content marketing werken we aan een duurzame relatie tussen u en uw bezoekers.

Onze aanpak

Graag maken wij kennis met u! In dit kennismakingsgesprek bespreken we uw behoefte en kijken we samen hoe onze expertise uw organisatie kan helpen. Aan de hand van dit gesprek presenteren wij een vrijblijvend voorstel. Overtuigd? Dan kunt u dit van ons verwachten.

Optimalisatie & support

Voor ons telt het succes van iedere webshop. Zo kunnen wij u ondersteunen en inzicht geven in gebruikersgedrag, de conversie van uw webshop en u helpen met online adverteren. We denken graag met u mee. Bent u klaar voor e-commerce? Wij gaan graag de uitdaging aan!

  • Brainstorm
  • Vormgeving
  • Content
  • Realisatie
  • Livegang

Aan de hand van een strategische sessie gaan we uw doelgroep en doelstellingen verder in kaart brengen. Tijdens deze sessie luisteren we naar uw wensen en zullen wij de benodigde vragen stellen. Hier leggen wij de basis voor het hele project.

Op basis van uw huisstijl en eerder vastgestelde behoeften wordt de vormgeving uitgewerkt. Uw feedback wordt over meerdere rondes meegenomen, waarna we samen tot een definitief ontwerp komen.

Samen met u stellen wij een content plan op, waarmee we de indeling van de webshop definiëren. Zo plannen wij eenvoudig wanneer welke teksten en beelden aangeleverd moeten worden.

Als alles duidelijk is, kan het team van Proven Web Concepts aan de slag. Uiteraard houden wij u op de hoogte van de voortgang. Na realisatie ontvangt u een testlink waarop feedback aangeleverd kan worden.

Als de laatste feedback is verwerkt zal uw webshop live gaan. In een workshop zullen we u het systeem achter uw webshop uitleggen. Op deze manier kunt u in uw webshop makkelijk zelf kleine aanpassingen doen.

Life is short, smile while you still have teeth

Mallory Hopkins