Skip to main content

Domeinnaam verhuizen

Heb je al een domeinnaam en wil je deze naar ons verhuizen? Neem contact met ons op om het verhuisproces te starten.

Om de domeinnaam te kunnen verhuizen, hebben wij een zogenaamde verhuiscode van het domein nodig – ook wel token, EPP-code of  autorisatiecode genoemd. Deze unieke code kun je opvragen bij je huidige provider.

Hoe werkt een domeinnaamverhuizing?

Het proces hieronder beschrijft de stappen die je moet nemen voor een probleemloze en snelle verhuizing van je domeinnaam. Heb je vragen hierover? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag!

Stap 1

Vraag bij je huidige provider de verhuiscode (token, autorisatiecode of EPP-code) op van je domein. Deze unieke code is nodig om een domein over te zetten naar een andere beheerder of provider.

Stap 2

Als je de verhuiscode gekregen hebt, dan kun je beginnen met het bestelproces op onze website en kun je ons de verhuiscode toesturen.

Stap 3

In bepaalde gevallen (bijvoorbeeld bij het verhuizen van een .com domeinnaam) ontvangt de houder via e-mail een verzoek tot bevestiging van verhuizing. Na bevestiging zal de verhuizing starten.

Stap 4

Bij de meeste extensies (zoals .nl, .be, .eu en .de) gaan verhuizingen vrijwel direct. Andere extensies als .com en .org kunnen tot maximaal 7 dagen duren.

Bel ons voor een persoonlijk gesprek

085 – 130 2458

Schrijf je in en blijf op de hoogte

  Webhosting

  (Web)hosting is het plaatsen van jouw website of webapplicatie op een server zodat iedereen hem op internet kan zien en gebruiken. 24 uur per dag, 7 dagen in de week en het hele jaar door.

  Lees verder

  Domeinnamen

  Wil je een e-mailadres, nieuwe website of een webshop beginnen? Het begint met een domeinnaam. Die zien mensen het eerste als ze je online bezoeken. Je wil er zeker van zijn dat je de best mogelijke indruk maakt. Bij ons heb je de mogelijkheid om te kiezen uit nagenoeg alle mogelijke extensies, zoals .nl, .com, .eu en .be, maar ook meer exotische als .city, .company of .shop.

  Lees verder

  Beveiligingsoptimalisatie

  Wij begrijpen het belang van een veilige en geoptimaliseerde website tot in de kleinste details. Niets is namelijk erger dan een digitale inbraak op je website of webwinkel. Het herstellen van een back-up van de website is meestal geen groot probleem, maar de indirecte schade kan veel groter zijn. Denk bijvoorbeeld aan gestolen klantgegevens of andere privacygevoelige informatie die in handen van concurrenten kan vallen.

  Lees verder

  Office 365

  Met Microsoft 365 wordt een moderne werkplek gecreëerd. Dit maakt het voor werknemers mogelijk om vanaf elke locatie op een veilige manier te werken. De verschillende applicaties maken het mogelijk om optimaal samen te werken met de gehele organisatie in de cloud. Je kunt e-mail, bestanden en applicaties beheren via een portal.

  Lees verder

  Over ons

  Bij Proven Web Concepts geloven we in meer dan alleen het bieden van ruimte op een server. We begrijpen dat uitmuntende service en zorgvuldig gekozen hardware en software cruciaal zijn om websites en applicaties optimaal te laten presteren. Daarom werken we uitsluitend met A-merken. Denk hierbij aan Dell, Cisco en Juniper Networks. Zo kunnen wij garanderen dat onze klanten altijd profiteren van betrouwbare systemen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

  Lees verder

   Contact

   Je kunt 24/7 contact met ons opnemen via onze supportdesk.

   Tijdens kantooruren (maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur) zijn wij ook telefonisch bereikbaar via 085 130 2458.

   24/7 bereikbaar

   Afhankelijk van het gekozen #SLA zijn wij altijd telefonisch bereikbaar. 7 dagen per week staan we voor je klaar.

   Topkwaliteit

   Wij gebruiken alleen A-merken hardware en software. Wij maken het verschil met lage downtime en topprestaties.

   Veiligheid van data

   We beschermen je data niet alleen goed tegen externe invloeden, we maken ook dagelijkse back-ups van je website.

   Nederlandse servers

   Ons moderne serverpark bevindt zich in Nederland en voldoet volledig aan de strenge Nederlandse wetgeving.