Skip to main content

Prijzen domeinnamen

De prijzen uit de onderstaande lijst zijn exclusief BTW en gelden per jaar. Heb je jouw domeinnaam al elders geregistreerd? Wij verhuizen deze gratis naar ons toe. In de onderstaande tabel tref je enkele populaire extensies aan. Staat de gewenste extensie er niet bij? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen vrijwel alle extensies voor je registreren.

Extensie Prijs per jaar
nl € 14,18
be € 21,00
eu € 21,00
de € 25,00
com € 21,00
net € 21,00
org € 21,00
biz € 21,00
info € 21,00
nu € 39,00

Bel ons voor een persoonlijk gesprek

085 – 130 2458

Schrijf je in en blijf op de hoogte

    Webhosting

    (Web)hosting is het plaatsen van jouw website of webapplicatie op een server zodat iedereen hem op internet kan zien en gebruiken. 24 uur per dag, 7 dagen in de week en het hele jaar door.

    Lees verder

    Domeinnamen

    Wil je een e-mailadres, nieuwe website of een webshop beginnen? Het begint met een domeinnaam. Die zien mensen het eerste als ze je online bezoeken. Je wil er zeker van zijn dat je de best mogelijke indruk maakt. Bij ons heb je de mogelijkheid om te kiezen uit nagenoeg alle mogelijke extensies, zoals .nl, .com, .eu en .be, maar ook meer exotische als .city, .company of .shop.

    Lees verder

    Beveiligingsoptimalisatie

    Wij begrijpen het belang van een veilige en geoptimaliseerde website tot in de kleinste details. Niets is namelijk erger dan een digitale inbraak op je website of webwinkel. Het herstellen van een back-up van de website is meestal geen groot probleem, maar de indirecte schade kan veel groter zijn. Denk bijvoorbeeld aan gestolen klantgegevens of andere privacygevoelige informatie die in handen van concurrenten kan vallen.

    Lees verder

    Office 365

    Met Microsoft 365 wordt een moderne werkplek gecreëerd. Dit maakt het voor werknemers mogelijk om vanaf elke locatie op een veilige manier te werken. De verschillende applicaties maken het mogelijk om optimaal samen te werken met de gehele organisatie in de cloud. Je kunt e-mail, bestanden en applicaties beheren via een portal.

    Lees verder

    Over ons

    Bij Proven Web Concepts geloven we in meer dan alleen het bieden van ruimte op een server. We begrijpen dat uitmuntende service en zorgvuldig gekozen hardware en software cruciaal zijn om websites en applicaties optimaal te laten presteren. Daarom werken we uitsluitend met A-merken. Denk hierbij aan Dell, Cisco en Juniper Networks. Zo kunnen wij garanderen dat onze klanten altijd profiteren van betrouwbare systemen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

    Lees verder

      Contact

      Je kunt 24/7 contact met ons opnemen via onze supportdesk.

      Tijdens kantooruren (maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur) zijn wij ook telefonisch bereikbaar via 085 130 2458.

      24/7 bereikbaar

      Afhankelijk van het gekozen #SLA zijn wij altijd telefonisch bereikbaar. 7 dagen per week staan we voor je klaar.

      Topkwaliteit

      Wij gebruiken alleen A-merken hardware en software. Wij maken het verschil met lage downtime en topprestaties.

      Veiligheid van data

      We beschermen je data niet alleen goed tegen externe invloeden, we maken ook dagelijkse back-ups van je website.

      Nederlandse servers

      Ons moderne serverpark bevindt zich in Nederland en voldoet volledig aan de strenge Nederlandse wetgeving.