Skip to main content

Verhuisservice

Hulp bij het verhuizen van je website, e-mail en domein.

Of je nu zelf je website wilt verhuizen of graag onze hulp in wilt schakelen, wij bieden alle mogelijkheden om zonder zorgen over te stappen. Of dat enkel voor een kleine instelling is, of voor alles. Snel geregeld, meestal binnen één dag en zonder downtime. Je website blijft dus online. Wij ontzorgen je volledig in het hele traject.

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Wat kun je van ons verwachten?
 • Wij controleren vooraf of je website goed kan worden verhuisd. Zo garanderen we dat je niet achteraf in de problemen komt.
 • In bijna alle gevallen kunnen we downtime volledig voorkomen, door je domein pas te verhuizen als we zeker weten dat alles goed werkt. Tot die tijd blijft de hosting bij je huidige provider online.
 • We zetten alles voor je over wat te maken heeft met je hosting; de website, databases, DNS instellingen en e-mail.
Wat hebben wij van jou nodig?
 • De inloggegevens van het control panel bij je huidige hostingprovider (Plesk, DirectAdmin, cPanel of een eigen control panel).
 • De EPP-key, token of verhuiscode van je domein om je domein ook naar ons te kunnen verhuizen nadat alle data is overgezet.
Het up-to-date houden van je website is een belangrijk onderdeel van het online zetten van een website. De wereld staat niet stil en zo kan het voorkomen dat met nieuwe updates niet alleen nieuwe functionaliteit wordt toegevoegd, maar ook bepaalde veiligheidsproblemen worden opgelost. Dit laatste zal voorkomen dat je website op den duur wordt gehackt of niet meer goed functioneert. Vaak zien wij sterk verouderde WordPress versies of draait de website op een PHP-versie die al jaren geleden niet meer wordt bijgewerkt. Door regelmatig te updaten voorkom je problemen in de toekomst en heb je een optimaal werkende website.

Bel ons voor een persoonlijk gesprek

085 – 130 2458

Schrijf je in en blijf op de hoogte

  Webhosting

  (Web)hosting is het plaatsen van jouw website of webapplicatie op een server zodat iedereen hem op internet kan zien en gebruiken. 24 uur per dag, 7 dagen in de week en het hele jaar door.

  Lees verder

  Domeinnamen

  Wil je een e-mailadres, nieuwe website of een webshop beginnen? Het begint met een domeinnaam. Die zien mensen het eerste als ze je online bezoeken. Je wil er zeker van zijn dat je de best mogelijke indruk maakt. Bij ons heb je de mogelijkheid om te kiezen uit nagenoeg alle mogelijke extensies, zoals .nl, .com, .eu en .be, maar ook meer exotische als .city, .company of .shop.

  Lees verder

  Beveiligingsoptimalisatie

  Wij begrijpen het belang van een veilige en geoptimaliseerde website tot in de kleinste details. Niets is namelijk erger dan een digitale inbraak op je website of webwinkel. Het herstellen van een back-up van de website is meestal geen groot probleem, maar de indirecte schade kan veel groter zijn. Denk bijvoorbeeld aan gestolen klantgegevens of andere privacygevoelige informatie die in handen van concurrenten kan vallen.

  Lees verder

  Office 365

  Met Microsoft 365 wordt een moderne werkplek gecreëerd. Dit maakt het voor werknemers mogelijk om vanaf elke locatie op een veilige manier te werken. De verschillende applicaties maken het mogelijk om optimaal samen te werken met de gehele organisatie in de cloud. Je kunt e-mail, bestanden en applicaties beheren via een portal.

  Lees verder

  Over ons

  Bij Proven Web Concepts geloven we in meer dan alleen het bieden van ruimte op een server. We begrijpen dat uitmuntende service en zorgvuldig gekozen hardware en software cruciaal zijn om websites en applicaties optimaal te laten presteren. Daarom werken we uitsluitend met A-merken. Denk hierbij aan Dell, Cisco en Juniper Networks. Zo kunnen wij garanderen dat onze klanten altijd profiteren van betrouwbare systemen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

  Lees verder

   Contact

   Je kunt 24/7 contact met ons opnemen via onze supportdesk.

   Tijdens kantooruren (maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur) zijn wij ook telefonisch bereikbaar via 085 130 2458.