Skip to main content

Snelheidsoptimalisatie

Snelheidsoptimalisatie is van cruciaal belang voor elke website. Een snelle website biedt niet alleen een betere gebruikerservaring, maar heeft ook een positieve invloed op je zoekmachineoptimalisatie (SEO) en conversieratio’s.

Bij het optimaliseren van de snelheid van jouw website zijn er verschillende belangrijke stappen die genomen kunnen worden. Dit omvat onder andere het minimaliseren van de grootte van afbeeldingen en andere media, het gebruik van browsercaching en het verminderen van onnodige scripts.

Een snelle website laadt snel op zowel desktop- als mobiele apparaten, waardoor bezoekers langer op je site blijven en de kans groter wordt dat ze betrokken raken bij jouw inhoud of producten.

Snelheidsoptimalisatie is een investering in de toekomst van jouw online aanwezigheid en zal je helpen om concurrenten voor te blijven. Bij Proven Web Concepts zijn we gespecialiseerd in snelheidsoptimalisatie voor websites. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we jouw website sneller en efficiënter kunnen maken.

Bel ons voor een persoonlijk gesprek

085 – 130 2458

Schrijf je in en blijf op de hoogte

  Webhosting

  (Web)hosting is het plaatsen van jouw website of webapplicatie op een server zodat iedereen hem op internet kan zien en gebruiken. 24 uur per dag, 7 dagen in de week en het hele jaar door.

  Lees verder

  Domeinnamen

  Wil je een e-mailadres, nieuwe website of een webshop beginnen? Het begint met een domeinnaam. Die zien mensen het eerste als ze je online bezoeken. Je wil er zeker van zijn dat je de best mogelijke indruk maakt. Bij ons heb je de mogelijkheid om te kiezen uit nagenoeg alle mogelijke extensies, zoals .nl, .com, .eu en .be, maar ook meer exotische als .city, .company of .shop.

  Lees verder

  Beveiligingsoptimalisatie

  Wij begrijpen het belang van een veilige en geoptimaliseerde website tot in de kleinste details. Niets is namelijk erger dan een digitale inbraak op je website of webwinkel. Het herstellen van een back-up van de website is meestal geen groot probleem, maar de indirecte schade kan veel groter zijn. Denk bijvoorbeeld aan gestolen klantgegevens of andere privacygevoelige informatie die in handen van concurrenten kan vallen.

  Lees verder

  Office 365

  Met Microsoft 365 wordt een moderne werkplek gecreëerd. Dit maakt het voor werknemers mogelijk om vanaf elke locatie op een veilige manier te werken. De verschillende applicaties maken het mogelijk om optimaal samen te werken met de gehele organisatie in de cloud. Je kunt e-mail, bestanden en applicaties beheren via een portal.

  Lees verder

  Over ons

  Bij Proven Web Concepts geloven we in meer dan alleen het bieden van ruimte op een server. We begrijpen dat uitmuntende service en zorgvuldig gekozen hardware en software cruciaal zijn om websites en applicaties optimaal te laten presteren. Daarom werken we uitsluitend met A-merken. Denk hierbij aan Dell, Cisco en Juniper Networks. Zo kunnen wij garanderen dat onze klanten altijd profiteren van betrouwbare systemen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

  Lees verder

   Contact

   Je kunt 24/7 contact met ons opnemen via onze supportdesk.

   Tijdens kantooruren (maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur) zijn wij ook telefonisch bereikbaar via 085 130 2458.