Skip to main content

Duurzaamheid

Proven Web Concepts een Geverifieerd groene webhoster

Duurzaamheid is een complex onderwerp dat ons allen dwingt om hierover na te denken en ernaar te handelen. Het is niet direct merkbaar, maar de servers en netwerkapparatuur die gebruikt worden om uw website, e-mail en applicatie “in de cloud” online te houden, verbruiken aanzienlijke hoeveelheden energie. Ons doel is dan ook om onze activiteiten op een zo duurzaam mogelijke manier uit te voeren. We streven naar het gebruik van energie-efficiënte servers en netwerkapparatuur, selecteren datacenters ook op basis van duurzaamheid, maken al jaren gebruik van groene stroom in al onze datacenters, hebben sinds begin 2021 uitsluitend elektrische voertuigen in ons wagenpark en ons kantoor is voorzien van LED-verlichting, een warmtepomp en maar liefst 60 zonnepanelen. Hiermee wordt ruimschoots voldaan aan onze eigen energiebehoefte.

We zijn dan ook verheugd u mee te delen dat we onlangs door The Green Web Foundation zijn geverifieerd als groene webhoster.

Dit biedt u de zekerheid dat uw website, e-mail en applicatie op een duurzame manier worden gehost. Bovendien krijgt u het privilege om de “Green Web Badge” op al uw door ons gehoste websites te mogen tonen. Op deze manier kunt u aan uw bezoekers en klanten laten zien dat uw website groen wordt gehost. U kunt gratis uw eigen “Green Web Badge” genereren via de website van The Green Web Foundation.

Ga het gesprek met ons aan

085 – 130 2458

Schrijf je in en blijf op de hoogte

  Webhosting

  (Web)hosting is het plaatsen van jouw website of webapplicatie op een server zodat iedereen hem op internet kan zien en gebruiken. 24 uur per dag, 7 dagen in de week en het hele jaar door.

  Lees verder

  Domeinnamen

  Wil je een e-mailadres, nieuwe website of een webshop beginnen? Het begint met een domeinnaam. Het is het eerste dat mensen zien als ze je online bezoeken. Je wil er zeker van zijn dat je de best mogelijke indruk maakt. Bij ons heb je de mogelijkheid om te kiezen uit nagenoeg alle mogelijke extenties zoals .nl, .com, .eu en .be, maar ook meer exotische zoals .city, .company of .shop.

  Lees verder

  Beveiligings optimalisatie

  Wij begrijpen het belang van een veilige en geoptimaliseerde website tot in de kleinste details. Niets is namelijk erger dan een digitale inbraak op je website of webwinkel. Het herstellen van een back-up van de website is meestal geen groot probleem, maar de indirecte schade kan veel groter zijn. Denk bijvoorbeeld aan gestolen klantgegevens of andere privacygevoelige informatie die in handen van concurrenten kan vallen.

  Lees verder

  Office 365

  Met Microsoft 365 wordt een moderne werkplek gecreëerd. Dit maakt het voor werknemers mogelijk om vanaf elke locatie op een veilige manier te werken. De verschillende applicaties maken het mogelijk om optimaal samen te werken met de gehele organisatie in de cloud. E-mail, bestanden en applicaties beheren via een portal.

  Lees verder

  Over ons

  Bij Proven Web Concept geloven we in meer dan alleen het bieden van ruimte op een server. We begrijpen dat uitmuntende service en zorgvuldig gekozen hard- en software cruciaal zijn om websites en applicaties optimaal te laten presteren. Daarom werken we uitsluitend met A-merken. Denk hierbij aan Dell, Cisco en Juniper Networks. Zo kunnen wij garanderen dat onze klanten altijd profiteren van betrouwbare systemen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

  Lees verder

   Contact

   U kunt 24/7 contact met ons opnemen via onze supportdesk.

   Tijdens kantooruren ma-vrij 9:00 tot 17:00 zijn wij ook telefonisch bereikbaar op
   085 130 2458.