Skip to main content

SSL-certificaten

Met een SSL-certificaat (Secure Sockets Layer-certificaat) wordt jouw vertrouwelijke informatie versleuteld verzonden, zodat jouw gegevens niet onderschept kunnen worden. Via een versleutelde verbinding (HTTPS), bescherm je je data, zoals formulieren, bestellingen en andere informatie. Met SSL worden jouw online data versleuteld en kunnen bezoekers jouw website met vertrouwen gebruiken.

Voor zakelijke websites is het tevens wettelijk noodzakelijk dat jouw website met een SSL-certificaat beschermd is. Hiermee voldoe je aan de AVG op het gebied van websiteveiligheid en zien bezoekers overal op jouw website het slotje in de adresbalk.

Type SSL certificaten

Er zijn verschillende soorten SSL-certificaten, waarvan er in de praktijk drie het meest gebruikt worden: enkel domein SSL (standaard en meest gebruikt), een wildcard SSL (voor onbeperkt subdomeinen) of een uitgebreide validatie SSL (voor webshops, banken en commerciële websites).

DOMEINVALIDATIE

ENKEL DOMEIN

Validatie op domeinniveau is de meest elementaire soort SSL. Het eigendom van het domein wordt geverifieerd en er is geen papierwerk vereist. Het wordt erg snel uitgegeven en biedt een basis-encryptie. In het algemeen zijn deze het goedkoopst.

Domein validatie 29,95 euro per jaar

 • Papierwerk vereist
 • Mobiele support
 • Hoger in Google
WILDCARD SSL MEERDERE SUBDOMEINEN

Een validatie SSL op organisatieniveau is vergelijkbaar met domeinvalidatie, maar het bevat ook een authenticatie van het bedrijf of de organisatie achter het domein. Het biedt een hoger niveau van beveiliging en laat je klanten weten dat ze de server met hun persoonlijke gegevens kunnen vertrouwen.

Wildcard SSL vanaf 129,95 euro per jaar

 • Papierwerk vereist
 • Mobiele support
 • Hoger in Google
UITGEBREIDE VALIDATIE ENKEL DOMEIN

Uitgebreide validatie is de uitgebreidste validatie die er is. Het valideert niet alleen het domein en de authenticatie van het bedrijf of de organisatie, maar het voert ook een uitgebreid onderzoek uit voordat een certificaat wordt uitgegeven. Het biedt het hoogste niveau van beveiliging en vertrouwen.

Uitgebreide validatie vanaf 189,95 euro per jaar

 • Papierwerk vereist
 • Mobiele support
 • Hoger in Google
Een SSL installeren op je website

Je kunt het SSL-certificaat zelf op je website installeren, of het door ons laten doen. Wij doen een volledige test, omschrijving van aanwezige links en afbeeldingen in je website én een validiteitscontrole. Dan zie je het slotje in de URL-balk op elke pagina van je website, omdat alles in beeld https is.

Neem contact op

Bel ons voor een persoonlijk gesprek

085 – 130 2458

Schrijf je in en blijf op de hoogte

  Webhosting

  (Web)hosting is het plaatsen van jouw website of webapplicatie op een server zodat iedereen hem op internet kan zien en gebruiken. 24 uur per dag, 7 dagen in de week en het hele jaar door.

  Lees verder

  Domeinnamen

  Wil je een e-mailadres, nieuwe website of een webshop beginnen? Het begint met een domeinnaam. Die zien mensen het eerste als ze je online bezoeken. Je wil er zeker van zijn dat je de best mogelijke indruk maakt. Bij ons heb je de mogelijkheid om te kiezen uit nagenoeg alle mogelijke extensies, zoals .nl, .com, .eu en .be, maar ook meer exotische als .city, .company of .shop.

  Lees verder

  Beveiligingsoptimalisatie

  Wij begrijpen het belang van een veilige en geoptimaliseerde website tot in de kleinste details. Niets is namelijk erger dan een digitale inbraak op je website of webwinkel. Het herstellen van een back-up van de website is meestal geen groot probleem, maar de indirecte schade kan veel groter zijn. Denk bijvoorbeeld aan gestolen klantgegevens of andere privacygevoelige informatie die in handen van concurrenten kan vallen.

  Lees verder

  Office 365

  Met Microsoft 365 wordt een moderne werkplek gecreëerd. Dit maakt het voor werknemers mogelijk om vanaf elke locatie op een veilige manier te werken. De verschillende applicaties maken het mogelijk om optimaal samen te werken met de gehele organisatie in de cloud. Je kunt e-mail, bestanden en applicaties beheren via een portal.

  Lees verder

  Over ons

  Bij Proven Web Concepts geloven we in meer dan alleen het bieden van ruimte op een server. We begrijpen dat uitmuntende service en zorgvuldig gekozen hardware en software cruciaal zijn om websites en applicaties optimaal te laten presteren. Daarom werken we uitsluitend met A-merken. Denk hierbij aan Dell, Cisco en Juniper Networks. Zo kunnen wij garanderen dat onze klanten altijd profiteren van betrouwbare systemen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

  Lees verder

  24/7 bereikbaar

  Afhankelijk van het gekozen #SLA zijn wij altijd telefonisch bereikbaar. 7 dagen per week staan we voor je klaar.

  Topkwaliteit

  Wij gebruiken alleen A-merken hardware en software. Wij maken het verschil met lage downtime en topprestaties.

  Veiligheid van data

  We beschermen je data niet alleen goed tegen externe invloeden, we maken ook dagelijkse back-ups van je website.

  Nederlandse servers

  Ons moderne serverpark bevindt zich in Nederland en voldoet volledig aan de strenge Nederlandse wetgeving.