Skip to main content

FTP-opslag

Altijd een back-up van je belangrijke bestanden.

Het is te allen tijde cruciaal om een back-up te hebben van je belangrijke bestanden. En dat ongeacht waar ter wereld je bent of achter welk apparaat je zit. Daarom is het een goed idee om gebruik te maken van FTP-opslag (Cloud Storage). Je bestanden staan dan op een besloten gedeelte op een server op internet waar alleen jij met je gebruikersnaam en wachtwoord bij kunt om bestanden te plaatsen of juist weer te downloaden.

Wanneer er behoefte is om een lokale PC, NAS of andere vorm van data dagelijks te kopiëren naar een opslag in de Cloud, dan is FTP-opslag ideaal. Er verandert niets aan de opzet en inrichting van je bestanden en mappen, enkel wordt alles dagelijks veilig gekopieerd naar een externe opslag. Hierdoor zijn je bestanden altijd veilig.

Prijs per maand
100 GB opslag 12,99 ex Btw
500 GB opslag 24,99 ex Btw
1 TB opslag 59,99 ex Btw
2 TB opslag 69,99 ex Btw
5 TB opslag 89,99 ex Btw
10 TB opslag 119,99 ex Btw
Neem contact op

Bel ons voor een persoonlijk gesprek

085 – 130 2458

Schrijf je in en blijf op de hoogte

  Webhosting

  (Web)hosting is het plaatsen van jouw website of webapplicatie op een server zodat iedereen hem op internet kan zien en gebruiken. 24 uur per dag, 7 dagen in de week en het hele jaar door.

  Lees verder

  Domeinnamen

  Wil je een e-mailadres, nieuwe website of een webshop beginnen? Het begint met een domeinnaam. Die zien mensen het eerste als ze je online bezoeken. Je wil er zeker van zijn dat je de best mogelijke indruk maakt. Bij ons heb je de mogelijkheid om te kiezen uit nagenoeg alle mogelijke extensies, zoals .nl, .com, .eu en .be, maar ook meer exotische als .city, .company of .shop.

  Lees verder

  Beveiligingsoptimalisatie

  Wij begrijpen het belang van een veilige en geoptimaliseerde website tot in de kleinste details. Niets is namelijk erger dan een digitale inbraak op je website of webwinkel. Het herstellen van een back-up van de website is meestal geen groot probleem, maar de indirecte schade kan veel groter zijn. Denk bijvoorbeeld aan gestolen klantgegevens of andere privacygevoelige informatie die in handen van concurrenten kan vallen.

  Lees verder

  Office 365

  Met Microsoft 365 wordt een moderne werkplek gecreëerd. Dit maakt het voor werknemers mogelijk om vanaf elke locatie op een veilige manier te werken. De verschillende applicaties maken het mogelijk om optimaal samen te werken met de gehele organisatie in de cloud. Je kunt e-mail, bestanden en applicaties beheren via een portal.

  Lees verder

  Over ons

  Bij Proven Web Concepts geloven we in meer dan alleen het bieden van ruimte op een server. We begrijpen dat uitmuntende service en zorgvuldig gekozen hardware en software cruciaal zijn om websites en applicaties optimaal te laten presteren. Daarom werken we uitsluitend met A-merken. Denk hierbij aan Dell, Cisco en Juniper Networks. Zo kunnen wij garanderen dat onze klanten altijd profiteren van betrouwbare systemen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

  Lees verder

  24/7 bereikbaar

  Afhankelijk van het gekozen #SLA zijn wij altijd telefonisch bereikbaar. 7 dagen per week staan we voor je klaar.

  Topkwaliteit

  Wij gebruiken alleen A-merken hardware en software. Wij maken het verschil met lage downtime en topprestaties.

  Veiligheid van data

  We beschermen je data niet alleen goed tegen externe invloeden, we maken ook dagelijkse back-ups van je website.

  Nederlandse servers

  Ons moderne serverpark bevindt zich in Nederland en voldoet volledig aan de strenge Nederlandse wetgeving.