Skip to main content

Dropbox Business

Al je bestanden in de Cloud.

Dropbox is een centrale plek voor al je bestanden. Apparaten die gekoppeld zijn aan je Dropbox, hebben toegang tot de bestanden in je Dropbox. Zo heb je altijd al je bestanden beschikbaar, op al je computers. Zodra je een bestand aanpast op een computer, dan is het ook meteen aangepast op alle andere computers. Met Dropbox Business kun je ook specifieke mappen delen met collega’s of klanten voor een soepele samenwerking. In de praktijk heb je simpelweg een extra map op je computer (zoals ‘Mijn Documenten’). Alles wat je in deze map zet, wordt gedeeld met je persoonlijke apparaten. Gedeelde mappen in je Dropbox worden direct gedeeld met de mensen waarmee je deze mappen deelt.

Eenvoudig bestanden delen

Je kunt eenvoudig en snel specifieke bestanden of complete mappen delen met klanten of collega’s. Op die manier hebben zowel jij als jouw ontvanger altijd het meest recente bestand. Verwarrende e-mails met bijlagen en versienummers zijn verleden tijd.

Bestandsgeschiedenis

Heb je per ongeluk een bestand gewijzigd of verwijderd? Met Dropbox Business krijg je toegang tot versiegeschiedenis, waarmee je eenvoudig naar een eerdere versie van een bestand kunt teruggaan. Geen zorgen meer over bestandsversies of verkeerd opslaan.

Automatische back-ups

Met al je bestanden opgeslagen in de Cloud raak je nooit meer iets kwijt. Laptop stuk of kwijt? Geen probleem, omdat alles in je Dropbox staat. Een bestand vergeten op een andere computer? Geen probleem, je kunt er gewoon bij via Dropbox.

Neem contact op

Bel ons voor een persoonlijk gesprek

085 – 130 2458

Schrijf je in en blijf op de hoogte

  Webhosting

  (Web)hosting is het plaatsen van jouw website of webapplicatie op een server zodat iedereen hem op internet kan zien en gebruiken. 24 uur per dag, 7 dagen in de week en het hele jaar door.

  Lees verder

  Domeinnamen

  Wil je een e-mailadres, nieuwe website of een webshop beginnen? Het begint met een domeinnaam. Die zien mensen het eerste als ze je online bezoeken. Je wil er zeker van zijn dat je de best mogelijke indruk maakt. Bij ons heb je de mogelijkheid om te kiezen uit nagenoeg alle mogelijke extensies, zoals .nl, .com, .eu en .be, maar ook meer exotische als .city, .company of .shop.

  Lees verder

  Beveiligingsoptimalisatie

  Wij begrijpen het belang van een veilige en geoptimaliseerde website tot in de kleinste details. Niets is namelijk erger dan een digitale inbraak op je website of webwinkel. Het herstellen van een back-up van de website is meestal geen groot probleem, maar de indirecte schade kan veel groter zijn. Denk bijvoorbeeld aan gestolen klantgegevens of andere privacygevoelige informatie die in handen van concurrenten kan vallen.

  Lees verder

  Office 365

  Met Microsoft 365 wordt een moderne werkplek gecreëerd. Dit maakt het voor werknemers mogelijk om vanaf elke locatie op een veilige manier te werken. De verschillende applicaties maken het mogelijk om optimaal samen te werken met de gehele organisatie in de cloud. Je kunt e-mail, bestanden en applicaties beheren via een portal.

  Lees verder

  Over ons

  Bij Proven Web Concepts geloven we in meer dan alleen het bieden van ruimte op een server. We begrijpen dat uitmuntende service en zorgvuldig gekozen hardware en software cruciaal zijn om websites en applicaties optimaal te laten presteren. Daarom werken we uitsluitend met A-merken. Denk hierbij aan Dell, Cisco en Juniper Networks. Zo kunnen wij garanderen dat onze klanten altijd profiteren van betrouwbare systemen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

  Lees verder

  24/7 bereikbaar

  Afhankelijk van het gekozen #SLA zijn wij altijd telefonisch bereikbaar. 7 dagen per week staan we voor je klaar.

  Topkwaliteit

  Wij gebruiken alleen A-merken hardware en software. Wij maken het verschil met lage downtime en topprestaties.

  Veiligheid van data

  We beschermen je data niet alleen goed tegen externe invloeden, we maken ook dagelijkse back-ups van je website.

  Nederlandse servers

  Ons moderne serverpark bevindt zich in Nederland en voldoet volledig aan de strenge Nederlandse wetgeving.