Proven Web Concepts

Data driven marketing

Data driven is binnen de marketing een veelgehoorde term en houdt onder andere in het uitzetten van strategieën en het vaststellen van verbeterpunten op basis van data. Bij data driven marketing worden beslissingen niet genomen op basis van intuïtie of eerdere ervaringen, maar op basis van data.

Structureel online succes behaalt u door de juiste keuzes te maken. Heeft u een goed gevoel over iets, maar denkt u dat dat nog beter kan? Digitalisering heeft het mogelijk gemaakt om allerlei gegevens van consumenten met betrekking tot koopgedrag te verzamelen en om te zetten naar data. Onze specialisten analyseren deze data en vertalen het in onderbouwde actiepunten. Vandaar uit kunt u de juiste keuzes maken voor uw online business. Data driven marketing: de basis naar structureel succes.

Customer journey

Een geoptimaliseerde online marketing begint bij de juiste targets. Uw website en online activiteiten moeten matchen met de behoeftes van uw klanten. Voor een succesvol traject starten we daarom om de customer journey in beeld te brengen. We brengen de doelgroep in kaart, inventariseren en bepalen waar uw bezoekers behoefte aan hebben om vervolgens contactmomenten te realiseren met relevante content. Zo zorgt Proven Web Concepts dat uw website en online activiteiten aansluiten bij uw doelgroep.

Maximale online rendement

Het principe is simpel: wij zijn pas succesvol in ons werk als uw online business succesvol is en blijft. Maximaal online rendement voor uw organisatie is altijd ons streven. Het doel staat vast. De manier waarop we dat doel bereiken, is per website verschillend. Onze specialisten zijn graag uw deskundige partner in online bedrijfsvoering. U kunt ervoor kiezen voor een effectieve samenwerking of u kunt het compleet uit handen geven aan onze experts. Samen met u gaan we voor maximaal online rendement.

If opportunity doesn’t knock, build a door

Milton Burle