Proven Web Concepts

Branding

Wat is branding eigenlijk? Branding is eigenlijk het vermelden van uw merknaam, bedrijfsnaam of logo om zo de bekendheid van uw merk of organisatie te vergroten. Het is een vorm van marketing, die niet direct als doel heeft dat uw doelgroep tot actie aangezet wordt. Het is meer om ‘brand value’ of te wel merkwaarde op te bouwen en uw andere marketingactiviteiten te ondersteunen. Branding is dus het bouwen aan uw merk en/of organisatie.

Alle activiteiten en contacten met (potentiële) klanten kunnen in bredere zin gezien worden als branding. Elke vorm van interactie met (potentiële) klanten, online bezoekers kunnen de perceptie van het merk bepalen, beïnvloeden.

 

Bij Proven Web Concepts kunnen wij u adviseren en ondersteunen voor al deze activiteiten met als doel een merk/organisatie neerzetten die voldoet aan de wensen en eisen van uw klanten, maar wel zoals u dat ook voor ogen heeft. Wij denken niet alleen binnen de kaders, maar ook zeker erbuiten. Samen met u bouwen wij graag aan uw merk.

Weten hoe wij dit doen? Benieuwd naar onze ideeën? Ga het gesprek met ons aan!

I can only please one person per day. Today is not your day and tomorrow doesn’t look good either

Philip Gulley