Proven Web Concepts

Applicaties

Maatwerk applicaties

Als ondernemer heeft u vaak specifieke wensen, innovatieve ideeën. U wilt een bedrijfsproces automatiseren. Een stuk extra service bieden op uw website. Een applicatie bieden die uw werknemers ondersteunt tijdens hun werkzaamheden. Deze wensen wilt u op een unieke wijze kunnen aanbieden. Met standaard software zijn deze wensen vaak niet te vertalen naar een passende applicatie. Wij kunnen uw wensen vertalen naar een op maat gemaakte applicatie en daar software op maat voor ontwikkelen. Op deze manier creëert u unieke software voor uw onderneming.

Meegroeien

Proven Web Concepts is gespecialiseerd in het ontwikkelen en begeleiden van unieke software. Wij denken met u mee, stellen vragen en zorgen ervoor dat de applicatie werkt zoals u dat voor ogen heeft. Uiteraard werken wij daarin samen met u. Door verschillende brainstormsessies en duidelijke communicatie brengen we de wensen, eisen en doelen in beeld. We overleggen over de processen die geautomatiseerd moeten worden, bespreken de gebruiksvriendelijkheid aan de voorkant en zorgen aan de achterkant voor een optimale techniek. Daarbij zoeken we uit welke manier van beheren het beste past bij uw organisatie en denken na over de ontwikkelingen van uw bedrijf. Het doel is om de applicatie zo te bouwen dat het mee kan groeien met uw bedrijf.

Voordeel

Het grootste voordeel van een op maat gemaakt systeem is dat het volledig wordt ingericht naar uw eigen wensen en eisen, van huisstijl tot de opslag van gegevens. In overleg is bijna alles mogelijk. Zo zorgen wij ervoor dat het systeem naadloos aansluit bij uw organisatie.

Life is short, smile while you still have teeth

Mallory Hopkins